Двоен рожден ден  - на bTV Media Group, която на

...
Двоен рожден ден  - на bTV Media Group, която на
Коментари Харесай

bTV и радио N-JOY поставят началото на Зелената седмица

Двоен рожден ден  - на bTV Media Group, която на 1 юни стана 23 години и на радио N-JОY, част от медийната група, което на същата дата означи 17-годишнина е мотивът за нова ESG самодейност на медийната група „ Зелената седмица “ – акция за ограничение на отрицателните климатични въздействия върху околната среда.

Под мотото „ Отговорни към природата дружно “, в границите на една седмица - от 5 до 10 юни, чиновниците на компанията ще насочат екологични послания към българската публика. Те ще събират и предават за преработване остарели електронни устройства, ще лимитират нездравословните въглеродни излъчвания посредством потребление на градски или електрически превоз, ще вдъхват нов живот на използвани облекла и ще споделят хрумвания за отговорно изразходване на храна.

На 9 юни ще се организира заключителното събитие в „ Зелената седмица “ - национална среща на сътрудниците на „ Да почистим България дружно “, с което ще се сложи началото на най-мащабната доброволческа самодейност в България през 2023 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР